Ca tutorele sa obliga la plata unei taxe la X zile după ce a semnat contractul. Însă eu am semnat, nu mama. Iar acum ma amenință cu avocații, dacă nu le plătesc.
Pai nu le plati nimic, da-i draq. Nici o firma serioasa nu se complica cu avocati pentru 60 EUR. Asta e escrocherie pe fata. Ameninta-i si tu cu politia. Zi-le ca prin faptul ca au acceptat aia semnata de tine sunt complici la fals/uz de fals. Ai semnat de fata cu ei, nu? Daca acolo zice de tutore, de ce nu se duc la maica-ta cu amenintatul? Cum ar fi sa semnez eu ceva si sa vina aia de la banca sa ii zica nevesti-mii sa plateasca... sau sa se duca la mama/tata, care nici macar nu mai locuiesc cu mine? Nu sesizezi fracturile evidente de logica din afirmatiile lor?
E un contract online.
E un contract online, iar unde scria semnătura tutore, am semnat eu, cu numele mamei mele, prostia mea a fost ca nu am citit și nu am știut ca acela e direct contractul.
A, da link te rog la pagina lor. 99.9% teapa.
A, da, uite aici de studiat - https://www.avocatnet.ro/......eling.html
O teapa ordinara. Baga-i in mama lor si eventual ameninta-i ca ii dai in judecata. Sigur o sa gasesti si alte victime. Uite ca si in Germania/Austria sunt la fel de tepari - https://www.trustpilot.com/......gement.com
Vă mulțumesc mult pentru sfaturi!
Pentru putin! Sa ne zici ce ai mai rezolvat.
Buna. Pe scurt acel contract nu te obliga la nimic. Macar ai semnat mizeria aia? Tu esti minora, nu? Ce firma serioasa ameninta clientul pentru 60 de euro? Sunt niste scameri oamenii. Nu plati nimic si blocheaza mailurile de la ei. Si inca o chestie: nu mai da datele personale oricarui nebun care ti le cere. Nu o sa te dea in judecata, deci nu te speria deloc de chestia asta. Daca te mai deranjeaza poti sa le spui ca le faci plangere pentru hartuire.
Da, semnătura reprezinta numele mamei mele, și cică l-am scris. Și da, eu am semnat in locul mamei mele cu numele ei. Chiar speram sa fie o firma serioasa, însă după câteva zile mi-am dat seama ca e o scamatorie. Chestia e ca nici nu știu unde am semnat și când am semnat ceva. Mie mi se pare normal sa faci un act la mana la agenție, nu unul online.
Tzigaret întreabă: