Daca nu ai trecut de casa atunci s-a considerat ca fapta nu exista, asa ca nici n-o sa te mai cheme la politie, aproape sigur ca nici n-au inceput urmarirea penala pe motiv ca fapta nu exista.
Stai ma calm, au uitat deja de tine. Daca le-ai dat bunul alora inapoi, asta a fost asa doar sa te sperie un pic, ca oricum nu-i intereseaza pe ei ce facem noi. Fac si ei asa niste "fite" de ochii superiorilor.
Exista si penitenciare pentru oameni; nu doar gradini zoologice pertru maimute. politistii inca nu s-au intrunit pentru a descifra/decoda ce au scris ei in procesul verbal de constatare
Salut,
Azi, dupa peste 2 ani si jumatate de la fapta mea, am primit plic de la parchet acasa. Nu am apucat ca sa il deschid. Il voi deschide diseara pentru ca acum sunt la munca, dar pana diseara simt ca mor. La ce raspuns sa ma astept? Dupa aproape trei ani credeti ca se mai poate sa fiu trimis in judecata?
Am deschis plicul si am aflat cu usurare ca dosarul s-a clasat, probele prezentate nefiind indeajuns de clare pentru a decide ca am vrut sa fur. N sinea mea imi e rusine pentru ce am facut, dar sunt foarte fericit ca am scapat cu bine. Totusi doi ani si jumatate m-am tot gandit ce o mai fi cu dosarul meu.
O seara buna tuturor!
Un an si jumatate... eu zic sa stai lejer. Pot spune ca ma consider o persoana cleptomana, am avut incidente de astea. Depinde de unde si ce ai furat dar, in general, daca l-ai dat inapoi cam asta a fost toata smecheria.