| Ufbeueb a întrebat:

Buna ziua. Am si eu o problema, m-am cunoscut cu cineva online din America de 7 luni, si suntem împreuna, faza este ca noi vrem sa ne mutam în America la el doar ca nu stiu cum sa facem cu viza si toate astea. Îmi spune cineva daca stie va rog? Trebuie sa ne casatorim ca sa ma duc acolo sau?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De cate ori v ați întâlnit?

| johnnny123 a răspuns:

În ce sens "sunteți împreună"? V-ați văzut vreodată la față?

| ioana748 a răspuns:

Pai el ar putea veni în Romania oricând.
Plus ca ar trebui sa stie pasii necesari, daca i vreun barbat de nadejde.
Nu cauta femeia detaliile acestea. Mai este si din America.
Vezi sa nu fie ceva dubios.Ai grija la portofel.
Ai grija de tine. Poate gasesti un barbat in realitate si cu c...ie totusi.
Viata frumoasa,

| LisaJulie a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa cercetezi problema, relațiile online sunt suspecte uneori! Nu îi spui sa vina in România sa va cunoașteți

| Korkodeln a răspuns:

Intrucat casatoria cu un cetatean american pentru viza de sedere, urmata de divort este o industrie gigantica, sunt o multime de pasi de urmat si conditii de indeplinit care-i impiedica si pe cei care se iubeasc sincer.
Ambasada si serviciul de imigratie american vor sta cu ochii pe voi ca pe butelie, nu mai vorbesc de cheltuieli cu avocatii (poti sa te casatoresti cat vrei, dar daca vrei sa iei viza de sedere in US iti trebuie un avocat).
Asa ca fa cum ti-a recomandat cineva, invita-l in Romania sa va cunoasteti in viata reala, daca n-are 1200USD de dat pe bilete, atunci nu-i pasa prea mult de tine. Casatoria o puteti face si aici (costa si mai ieftin), obtinerea vizei de reintregire a familiei e alta poveste, aia costa si dureaza.