| anonimasd123456 a întrebat:

Apelez la acest site bine-cunoscut deoarece sunt intr-un moment foarte decisiv.
De cam cand ma stiu(16 acum), dupa inceperea gimnaziului, parinti ma agreseaza fizic deoarece le raspund pertinent, ei crezand ca sunt doar un prost care isi da cu parerea, ne-ascultandu-ma si agresandu-ma cum am mai zis.
Faza e ca, mi s'o cam umplut paharu.De fiecare data cand ma agreseaza,eu nu fac nimic, nici macar nu incerc sa ma apar, fiindca daca incerc, "Tata",daca ii mai pot spune asa ma abordeaza cu intrebari de genu:" Cu ce drept incerci tu sa te aperi,?"etc. Iar daca i le aduc la cunostiinta ca ar punea raspunde penal pentru ce fac (Mai nou doar "tata" ma bate, mama doar ii aduce la cunostiinta iar cand vine implinirea faptei mama doar sta si se uita happy ) din nou, el ma abordeaza cu intrebari non-sense de genu: "Ce putere are politia/blahblah asupra mea"
Stiti si voi la fel ca si mine ca are, chiar daca ei nu si-au dat seama/incearca sa ma faca pe mine sa nu-mi dau seama.
Ceea ce ma framanta si mai tare este ca: curand prietenii isi vor da seama(cu timpu, ranile,etc, nu intru in detalii fiindca se stiu semnele)si ma vor lua in deradere.
Prietenul meu cel mai bun(Pe langa fratele care sta si se uita(ii dau si dreptate, daca ar face ceva ar fi fost agresat la fel) ) este plecat in Usa iar rareori vorbesc cu el pe skype(fusu` orar).
Revenind la framantarea mea, as dori sa ii "avertizez" daca se poate asa pe parintii mei, adica nu sunt inca in acea situatie sa fac un certificat med-legal si sa depun o plangere penala, apoi sa intre ei la parnaie(nu sunt cu NIMIC impotriva, credeti-ma, chiar nu sunt )si eu sa ma bag la orfelinat( un loc nu prea placut).
De aceea vreau sa stiu daca se poate face o sesizare, adica "mai pe limba mea" sa depun un avertisment cu privire la o viitoare plangere penala("daca se mai intampla a 2-a oara"...)
As vrea sa tratati cu putin respect si bun-simt intrebarea, inca odata username-u meu este irelativ subiectului si n-are nici'o legatura.
Si va rog veniti cu raspunsuri concrete, nu "du-te la popa" sau ce mai stiti voi din mosi-stramosi etc. Si ca sa-mi justific rugamintile, am apelat la TPU doar ca sa nu sun la vreun politist de proximitate si sa-i cer parerea.
Cheers.

1 răspuns:
| LIN2010 a răspuns:

Situatia este foarte delicata,starea ta emotionala este foarte delicata,(cel mai grav este ca poate degenera),inteleg faptul ca nu vrei o rezolvare drastica atat pentru tine cat si pentru parinti, dar gandeste-te la si la fratele tau care sufera si el cand te vede agresat,si atunci?, parerea mea este sa te adresezi sectiei de politie, sa le explici ce se intampla si ce vrei sa faca ei, dar in acelasi timp sa stai de vorba cu un mediator(psiholog), Incepe scoala si poti vorbi cu psihologul scolii.Te sustin moral, si te felicit ca incepi sa-ti expui problemele personale.Succes