| AvramCodrut a întrebat:

As avea si eu cateva intrebari:
Am facut o procura speciala pentru schimbare buletin (la 18 ani) la Ambasada Romaniei in München. Am trimis aceasta procura persoanei respective in tara, impreuna cu contractul casei, buletinul expirat si certificatul de nastere, asa cum mi s-a spus. La politia din Mangalia, unde am domiciliul stabil, mi se cere si:

-Declaratie ca imobilul nu a fost notificat in cartea funciara ca locuinta de familie
-Declaratie ca mama ma ia in spatiu (apartamentul fiind pe numele ei)

Ni s-a zis ca aceste declaratii trebuie facute tot la Ambasada Romaniei in München. Specific ca eu, cand am facut procura, mi s-a spus ca nu mai am nevoie de alte acte, daca am aceeasi adresa de pe buletin. Intrebarea este daca trebuie facuta alta procura, alta programare, sau cum obtin aceste declaratii, intrucat nu avem posibilitatea de a ajunge in Romania in urmatoarele luni. Am nevoie urgent de buletin din motive scolare pana cel tarziu iunie.

Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si acele declaratii pot fi date de mama ta la Consulatul Romaniei din Munchen (Ambasada este doar la Berlin) si trimise celui caruia i-ati dat procura. Nu este nevoie de alta procura.

0 răspunsuri: