| Crystyan69 a întrebat:

Bună ziua, aș dori niște informații dacă se poate va rog frumos, am nevoie de o adeverință sau dovada,care sa scrie ca, eu și iubita mea locuim la aceeasi adresa, locuință (apartanetul) este pe numele meu și nu stiu dacă ce i de la primarie îmi pot elibera aceasta dovada dacă iubita mea are alta adresa pe buletinul ei, ea are adresa de la tara iar noi locuim la oraș, ea locuiește cu mine acum, va mulțumesc anticipat!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca vrea sa dovedeasca adresa atunci ai 2 posibilitati:
1.O primesti in spatiu si solicita preschimbarea cartii de identitate, cu domiciliul la adresa ta.
2.Incheiati un contract de inchiriere sau comodat si in baza acestuia obtine o viza de resedinta (flotant) la adresa ta.

| alina2k18 a răspuns:

Te duci si ii faci buletin la adresa ta, in maxim 2 saptamani ii iese noul act de identitate si dupa faci dovada unde ai tu nevoie cu actele de identitate ca amandoi locuiti la aceeasi adresa.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca apartamentul este pe numele tau, atunci mergeti impreuna la Politie, la serviciul de evidneta a populatiei si tu o iei in spatiu pe iubita ta.

Trebuie sa mergeti impreuna, fiindca fiecare are de semnat cate un formular la politie.
Nu uitati sa luati Titlul de propietate al apartamnetului si buletinele in original si copii xeroxate.