Si mai spuneai ca nu folosesti chatGPT, cat de ipocrit!
"Verificați legislația locală: Este esențial să consultați legislația locală specifică zonei unde se află spațiul închiriat pentru a afla amenzile exacte aplicabile.
Obțineți autorizațiile necesare: Contactați administrația locală pentru a afla ce autorizații sunt necesare pentru a desfășura legal activitatea de machiaj.
Înregistrați-vă fiscal: Asigurați-vă că vă înregistrați la administrația fiscală ca PFA (persoană fizică autorizată) sau SRL (societate cu răspundere limitată) pentru a evita amenzile suplimentare."
Adica tu care te dadeai mare si tare si nu un loser care te crezi inteligent, cu siguranta esti in realitate unul de 15 ani semi-analfabet, pare ca tu "nu esti de aici" asemeni celor care apar pe canalul Youtube VAX POPULI!
"verificati legislatia locala" asta indeamna chatGPT in momentul in care el nu poate acoperi absolut toate tarile UE astfel ca pot exista mici diferente de la un stat la altul!
Deci cred ca ne-am convins! Ti-am zis parca ca daca te depistez cu chatGPT (sau alta aplicatie AI asemanatoare ) iti vei sterge contul nu? iar eu daca nu aveam dreptate voi primi de la tine o pedeapsa!
Ei bine, este cazul sa iti stergi contul!
Imi pare rau ca am stat cu tine la discutii, nici tocilar nu esti caci aceia au o inteligenta proprie, tu esti TABULA RASA doar copiezi textul intrebarii de pe TPU si revii cu ceea ce ti-a dat ca rezultat aplicatia!
Nepoate, ai platit ceva aplicatiei de tip ChatGPT sau atarni tot pe moca?
Caci daca ti-ar cere 300 de lei pe luna nu ai mai intra aici! Caci cunostintele tale cu si din viata reala, sunt zero, sau pe intelesul OpenAI : multimea vida este cunoasterea ta!