| Mario837336 a întrebat:

Bună ziua. Chiar acum cineva incearca sa faca un skam online, Ca să explic, peroana doreste sa cumpere de la mine niste animale vii. Ea spune ca Fan Courier livreaza dar ei nu livreaza. Peroana e foarte foarte convingatoare dar mi-am dat seama de minciuna. Aceasta chiar a trimis un cont de unde pot lua banii pe animale insa ca sa fac asta trebuie desigur sa imi introduc cardul. Mi a trimis chiar si un site fake Fan Courier dar m-am convins cand am vazut ca ii trebuie si parola cardului meu. Site ul este evident fake iar peroana nu exista după nume. Cu ea am vorbit pe whatsapp asa ca am numarul peroanei, acum asteapta raspuns si as dori sa intreb unde pot semnala sau denunța aceasta peroana?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti depune o reclamatie la politia de la domiciliul tau.

| darrio2007 a răspuns:

Nu te băga. Clar.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La poliție.

| mihai69 a răspuns:

În primul rând, pe platforma de comerț online.
Apoi, poți face o plângere la poliție pentru tentativă de escrocherie.
Dacă deja ai dat datele cardului (chiar și fără PIN), anulează-l urgent!

| Mario837336 explică (pentru mihai69):

Da, site ul este un fake Fan Courier, le am trimis deja email cu screenshots si likul. Cardul nu l-am bagat deoarece cand a spus ca mi v a trimite banii, mi-au cerut parola si codul cvv, si mi-am dat seama de skam. Acum persoana asteapta sa adaug cardul pentru a mi trimite banii, neștiind ca știu ce face.

| Sophieka a răspuns:

La politie... Evident. Si animalele vii...Nu stiu ce ai de vanzare dar ai grija de ele sa nu ajunga pe mana orisicui.Ce vinzi?

Întrebări similare