Domul sobolan Dragnea a anuntat ca nu va candida ca presedinte de frica sa nu intre in vizuna vreo cativa ani, asa ca cred ca va castiga domnul 6 case klaus Werner Iohannis, in seara asta am citit ca ponta a fost dat jos de pe crucea guvernari de catre iuda ( dragnea )
Victor Ponta Claudiu - Dragnea a negociat cu Iohannis plecarea mea si instalarea Guvernului Ciolos / daca stii sa intrii pe Google o sa aflii aceste adevaruri simple / plus ca discutia de azi era despre altceva / daca poti sa vorbesti la subiect si cu argumente esti binevenit pe acesta pagina - altfel mai bine nu
https://www.facebook.com/victor.ponta/
poate domnul ma însurai cu fetele mele de Tăriceanu vorbesc, poate el va candida
Cel mai probabil ca da, avand in vedere ca momentant nu exista alt candidat care se se apropie in sondaje
De ce? Mai bine el, decat cineva din PSD.
Clar votez Iohannis si culmea, are sanse mari
Că așa vreau eu, n-am chef să mai argumentez așa ceva
Stiu ca esti fan psd, am mai vorbit cu tine
Așa, și?
Stai ca iubitul tau psd tocmai incepe concedierile... abia astept sa vad la TV o perioada de austeritate mai rea decat sub basescu, poate asa va lecuiti
Si daca reuseste Iohannis sa castige al doilea mandat (si chiar are sanse bune, cine o sa-i fie contracandidat?) atunci poate chiar se duce naibii psd-ul. Daca nu, se duce tara naibii, SIMPLU!
Nu mă interesează absolut deloc părerea ta, înțelegi?
Normal, PSD-istii nu mai vad nimic in afara iubitului lor partid si iubitului conducator, caruia ii ureaza "cele mai calde urari" de ziua lui!
Așa, mai continui mult?
înverșunarea asta mă face să știu sigur ce votez
E net, de-aia ai cont aici, sa discuti/te certi cu oamenii
Care inversunare, pe mine nu ma influenteaza cine vine sau cine pleaca de la guvernare... doar in momentul in care o sa impoziteze IT-ul o sa dispar din tara probabil
și dacă nu vreau să-ți citesc mizeriile?
mie nu-mi pasă cu cine votezi tu și de ce, eu știu ce fac eu.
Mare pacat, multi absolventi scoliti pe banii Statului pleaca din tara.
notorious întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Lacatusw2005 întreabă: