| Chetran_Sabin_1994 a întrebat:

Daca am datorii la stat și vreau să înmatriculez masina pe numele meu, ce se poate întâmpla? O sa mi-o ia? Mulțumesc frumos

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

O s-o poti inmatricula, nici o prevedere legala nu interzice aceasta.
Ce se intampla dupa inmatriculare este alta problema. Daca nu-ti platesti datoriile atunci poti fi executat silit si daca executarea nu se poate face prin poprire pe salariu sau pe conturile din banci atunci se poate face prin sechestrul si vanzarea unor bunuri mobile, printre care si masina, depinde de suma datoriilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti va lua nimeni masina, doar nu o vei putea inmatricula pana nu iti platesti taxele si impozitele catre stat.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am auzit niciodata ca inmatricularea sa fie conditionat... vanzare da. In plus iti poate fi luata si masina, dar pentru astra trebuie sa se ajunga la un caz extrem de executare silita

| Chetran_Sabin_1994 explică (pentru anonim_4396):

Da dar eu i-am făcut rarul la mașină și trebuie sa mă duc să-mi dea numere definitive...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Chetran_Sabin_1994):

Cel putin in orasul meu nu le vei primi pana nu iti vei plati :impozitul la ce detii deja daca e vorba ca nu ti-ai platit impozitul
:taxele la stat/primarie daca ai ramas datoare
Nu te executa numeni silit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te executa nimeni silit daca nu ti-ai platit taxele/impozitele la primarie, nu momentan.