| Mariana266 a întrebat:

Buna ziua! Dacă cineva pe care nu cunosc mi-a adus jigniri dar mă blocat și am apucat de i-am făcut print la mesaje, dacă merg la poliție o poate găsi sau cineva care se ocupa de telefoane?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru jigniri politia nu are nici o atributie, cel mult poti da in judecata persoana respectiva pe cale civila, in baza raspunderii delictuale, pentru afectarea dreptului la demnitate.

| Mariana266 explică (pentru Ioandelasal):

Ne face cu...ve pe mine și pe toate femeile din neam. Și pe cine sa dau in judecata că nu am decât un nickname Maria2466 pe tiktok este vorba. Și mă și blocat nu am decât print la mesaje atât. Cam de 2 luni tot așa trimite

| Mariana266 explică (pentru Ioandelasal):

Nu se poate afla nici cum cine e, pentru a putea acționa împotriva ei?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Mariana266):

Adreseaza-te la tiktok si poate o sa-ti spuna cine este.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Maturizeaza-te mai fata si vezi-ti de viata ta, ca Politia are chestii mai importante de rezolvat, nu sta dupa orice injuratura si jignire pe care tu o culegi de pe site-urilepe unde umbli.
Nu se ocupa nimenid e asa ceva, ca sunt violatori de prins, ucigasi de inchis, retele de droguri samd, nu sta nimenis a-ti uramreasc tie unul care te injura.
Vei fii sfatuita sa-ti inchizi toate conturile care le ai online ca sa nu et mai stresezi si enervezi inutil.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa fim serioși. Nu pierde timpul poliția cu cineva care te a înjurat pe net. Treci și tu peste.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai copil mic? Tu sau vreuna din "femeile din neam"?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă".
https://stirileprotv.ro/......litie.html

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/279559

Mergi cu toate dovezile la Politie si depui plangere pentru hartuire in forma continuata.