| IonescuRobert a întrebat:

Buna ziua.
Daca nu mai am permis, și am dovada de circulație 15 zile, până pe 6 decembrie, eu pot sa cer câteva zile în plus dovada valabila?
Că tot vine Crăciunul și am nevoie sa conduc.
Macar o săpt in plus, că ar fi destul.
Și dacă se poate unde mă duc să întreb?
Funda!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tu poti sa ceri orice, inclusiv o noua dovada cu drept de circulatie dar politia rutiera nu este obligata sa ti-o acorde si nici nu cred ca o va face.
Si inca o problema: perioada de suspendare a dreptului de a conduce va incepe doar la data expirarii valabilitatii cu drept de circulatie sau de la data predarii dovezii inainte de expirarea valabilitatii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Loool, crezi ca esti la piata?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai dreptul sa conduci fara permis. Dovada i ti expiră pe 6 decembrie, după aceea ai rabdare sa i ti i ei permisul prin ianuarie ca mai devreme nicio șansă, asa se intimplă cand sunte ti smecheri la volan, stai acasa de Craciun cu familia.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu il incurajezi sa conduca fara permis si după ce îi expiră dovada de la politie? El are carnetul luat de politie si ei i au dat dreptul de a conduce pana pe 6 Decembrie, după aceea ar trebui sa mearga la politistul care ia luat carnetul sa il dea inapoi sau sa i mai prelungeasca dovada, ca el vrea de Craciun sa mearga cu masina ori daca pe 6 expira dovada de la politie mai are dreptul sa conducă?

| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu am încurajat nimic, vezi ce afirmi. În plus, transmiți informații eronate sau incomplete.