Poti duce adeverinta de la oricare dintre cele doua, avand in vedere prevederile OUG 111/2010, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"(5) Cele 12 luni prevăzute la alin. (1) pot fi constituite integral şi din perioadele în care persoanele s-au aflat în una sau mai multe dintre următoarele situaţii:
m)frecventează, fără întrerupere, cursurile de zi ale învăţământului preuniversitar, inclusiv în cadrul programului "A doua şansă", sau, după caz, universitar la nivelul studiilor universitare de licenţă ori de master, precum şi ale învăţământului postuniversitar la nivel de masterat, organizate potrivit legii, în ţară sau în străinătate, într-un domeniu recunoscut de Ministerul Educaţiei Naţionale, cu excepţia situaţiei de întrerupere a cursurilor din motive medicale;"
Mulțumesc. Însă dacă nu am fost în sem doi la facultate. Nu apare nicăieri ca am întrerupt. Adică sunt studenta la Zi incontinuare teoretic fără o întrerupere specificata. Primesc?
Dar dacă am absentat în sem 2...primesc? Deoarece tot învățământ de zi fără întrerupere este. Nu știu.
Ti-am spus ca n-ai nevoie din ambele locuri, poti sa duci doar de la scoala postliceala, daca vei avea cel putin 12 luni acolo pana la nastere.
Asta am înțeles. Însă am specificat ca postliceala am început. O în decembrie si eu nasc la vara. Deci sunt doar 9 luni. Întrebarea mea era dacă aduc de la facultate în condițiile în care am absentat un semestru. Dar nu e întrerupt. Pe profilul meu arata ca sunt activa. Mi se ia în considerare?
Da, se va lua in considerare.
Lacatusw2005 întreabă: