| canambrp a întrebat:

Buna ziua! Doresc sa ma ajutati cu o informatie legata despre o presupusa sarcina de care sunt acuzat, desi stiu ca e imposibil devin paranoic.

Am facut petting cu o persoana ea fiind virgina, m-am protejat din prima cu prezervativ si nu am atins-o deloc fara, nu am penetrat-o deloc, doar am atins-o in zona intima cu penisul si aveam prezervativ. M-am terminat repede si nu am penetrat-o deloc, am verificat prezervativul si nu era spart. Desi cred ca e insarcinata cu altcineva ea da vina pe mine... Credeti ca e posibil sa fiu eu tatal desi am avut mare grija sa ma protejez... sunt paranoic.

15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este o problema dar nu prea mare, daca situatia expusa este reala.
Dupa nastere si daca insista in continuare poti introduce o actiune in tagada paternitatii. In cadrul procesului vei solicita sa fie facuta o expertiza pe baza analizei ADN.

| canambrp explică (pentru Ioandelasal):

La ce va referiti ca este o problema dar nu prea mare? Are cum sa ramana insarcinata in conditiile astea?

| Ioandelasal a răspuns (pentru canambrp):

Nu m-am referit ca tu ai lasat-o insarcinata, am luat in considerare faptul ca nu este posibil s-o fi lasat tu si ca sarcina poate proveni dintr-un contact sexual cu alt partener.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ar fi cam imposibil.
Cere un test de paternitate daca te mai acuza.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ești un tată paranoic.

| canambrp explică (pentru sadrian46):

M-ai ajutat mult, mai bine nu raspundeai.

| sadrian46 a răspuns (pentru canambrp):

Am râs de tine, ca să îți mai treacă paranoia.

| dullcat a răspuns:

Buna.In cazul in care nu te-a inselat, este posibil sa fie copilul tau deoarece prezervativul nu protejeaza 100%, ci doar 98%, iar daca nu este folosit corect, eficienta scade pana la 81%.

,, Cand sunt utilizate corect si consecvent, prezervativele masculine confera o eficienta de 98% in prevenirea sarcinii. Acest lucru inseamna ca intr-un an, 2 din fiecare 100 de femei ale caror parteneri folosesc intotdeauna prezervative corect vor ramane insarcinate.'' - https://comenzi.bebetei.ro/......e-folosire

https://comenzi.farmaciatei.ro/info-tei/informatii-utile/prezervativele

| canambrp explică (pentru dullcat):

Pai da dar eu nu am penetrat-o deloc, deloc. Doar ne-am atins organele sexuale si am mimat sexul, cand mi-am dat drumul m-am retras din zona ei intima...

| dullcat a răspuns (pentru canambrp):

Atunci Dumnezeu stie. Exista teste pentru a determina al cui este.

| Hyperion7 a răspuns:

Având prezervativ... sperma nu trece prin prezervativ, deci da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu. Cand se naste copilul, faci un test ADN.
Nu te mai stresa daca tu stii ce ai facut. Si da, cunosc CATEVA, cazuri din astea in care femeia/fata a pus un baiat sa se culce cu ea, ca mai apoi sa ii bage pe gat copilul altuia.

| Konstantinos99 a răspuns:

0% sanse.Nu era virgina din poveste, te asigur! Daca faci sex data viitoare alege o fata cu adevarat virgina si una care nu vrea sexul tau ci sufletul tau.Si iubirea adevarata trebuie tratata fara prezervativ, trebuie sa simti trupul si inima, si sa iti asum tot ce faci!

| canambrp explică (pentru Konstantinos99):

Asa ma gandesc si eu, atata timp cat m-am protejat si prezervativul nu a fost spart nu vad cum ar fi putut ramane gravida. Cred ca vrea doar un tata pentru copil

| Konstantinos99 a răspuns (pentru canambrp):

Un tata bunhee hee))