| Salut2023 a întrebat:

Buna ziua, doresc sa stiu, daca ese necesar, un numar de ordine / programare, pentru examenul de redobandire permis, scaderea perioadei, de la 90 zile, la 30 zile, este prima data cand am fost sanctionat pentru viteza, (102km/h, in afara localitati, dupa peste 320.000 km ), tin sa mentionez ca am dovada de circulatie pana pe data de 13, 02,2023, si maine merg sa achit si amenda, vreau sa stiu cum trebuie sa procedez, daca pot obtine acest beneficiu! si daca o pot face prin mediul electronic sau in acea zi, cand merg la examen, va multumesc mult pentru raspusn, o zi buna va doresc! Cu stima, Stefan!

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.Pentru a afla daca este necesara programarea intereseaza-te la serviciul de circulatie din judetul tau.
2.In prezent perioada de suspendare a dreptului de a conduce se reduce numai cu o treime, in cazul tau de la 90 zile la 60 de zile. 3.Aceasta perioada incepe sa curga de la data predarii dovezii cu drept de circulatie sau de la data expirarii acesteia, daca nu o predai inainte.
3.Pentru a sustine testul de reducere a suspendarii trebuioe sa depui o cerere la serviciul de circulatie, ocazie cu care te poti si programa, daca este nevoie, oricum acolo poti afla tot ce ai nevoie.
P.S. Vezi ca ai gresit anul, acum suntem in 2024.