| Pepitto1245 a întrebat:

Bună ziua! Ieri am fost surprins de pistolul radar, depășind pe linie continua! Am fost oprit, reținut permisul pentru 60 de zile și la revedere. Problema e ca după alți 30 de km, am depășit din nou pe linie continua, din nou am fost oprit și refăcută dovada de circulație, deoarece nu mai aveam permis + un alt proces verbal cu amenda etc. Întrebarea mea este cât voi sta fără permis 60 + 60 sau doar 60 de zile(deoarece înțelesesem ca nu se poate lua de 2 ori pentru aceeasi fapta, în aceeași zi) mulțumesc frumos

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vei sta 120 de zile, perioadele de suspendare a dreptului de a conduce se aduna.
Si nu este adevarat ca nu poti fi sanctionat contraventional de 2 ori intr-o zi, interpretezi gresit, nu este pentru o singura fapta contraventionla ci pentru 2 fapte, chiar daca sunt de aceeasi natura.

| Violleta2022 a răspuns:

Deci nu ai invatat nimic dupa prima amenda, ba chiar ai repetat-o voit, ceea ce iti va aduce 120 de zile fara permis si o amenda serioasa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai tu nu ai luat pentru aceeasi fapt, ai luat pentru doua fapte diferite.

nu poti fi sansctiunat de 2 ori pentru lipsa de rovignieta spre exemplu ca e o singura fapta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Stii ce inseamna depasire pe linie continua?
Inseamna ca nu iti pasa de viata celorlalti participanti la trafic.
Te-au oprit, ti-au retinut permisul si tu ai repetat figura.
Meriti sa ramai pieton pe viata!

| Dragobeta a răspuns:

Pai nu pentru aceeasi fapta. O fi identica, dar e repetata.