anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua ieri am primit o amenda de circulatie in valoare de 510 ron pentru depasirea cu 31 km a limitei de viteza. As dori sa aflu ce se poate intampla daca nu o mai platesc. Nu am trecut nimic pe numele meu si nu sunt angajat nicaieri, locuiesc cu parintii iar casa este pe numele lor si masina la fel. Va rog frumos sa imi spuneti ce se poate intampla cu amenda daca se mai prescrie sau daca afecteaza si ceilalti membrii ai familiei cand vine vorba de impozit sau eliberarea certificatului fiscal. Multumesc.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu platesti amenda aceasta va fi trimisa organului fiscal din localitatea ta pentru a fi executata silit. Daca nu te pot executa silit atunci pot sesiza instanta de judecata pentru transformarea amenzii in ore de munca in folosul comunitatii, poti fi obligat la maximum 50 de ore.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Avand in vedere ca nu-ti pot lua decat boii de la bicicleta, amenda se va prescrie in 5 ani.

| OmuCuBasca a răspuns:

O vor plati parintii, intr-un fel sau altul. Posesorul autovehiculului va figura cu datorii la fisc.

| Radu_Gheorghe_1993 a răspuns:

Amenda daca e pe numele tau sau al familie sigur iti va trimite ceva o citatie
dar eu zic decat sa fi sigura plateste amenda sa scapii macar daca nu vorbeste cu cineva daca ai plati acum un pic si luna care vine restul daca vreoiai sa scapi atuncea puteai sa i spui ca nu ai buletinu la tine