| Sunrize9000 a întrebat:

ieri ma plimbam cu un prieten cu un jaf de mini-scuter. nu stiu sigur cum se numeste dar are 2 pedale laughing. si dintr-o data vad in spatele meu un politist. era cu masina personala. nu stiu daca era imbracat in uniforma. si ne-a depasit s-o bagat in fata noastra si a vrut sa o opreasca. prietenul meu care conducea. i-a fost frica. si.a accelerat straight face pana am scapat de el thinking peste vreo 1 ora. ma trezesc cu el la poarta thinking ce risc? amenda, dosar penal. am 15 ani straight face. motoru este neinmatriculat, nu aveam casca, baiatu care conducea este major. si nu are permis. astept un raspuns.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tu nu risti decat o amenda pentru nepurtarea castii.
Prietenul tau risca dosar penal, pentru punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat si pentru circulatie fara permis.

| Sunrize9000 explică (pentru Ioandelasal):

Politistu. era in masina sa personala ..nush daca era in uniforma ca nu am vazut... si el nu e de la rutiera.dar a sunat repede la colegii lui.straight face dar numa el ne-o vazut si cu nevasta`sa. conteaza?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Sunrize9000):

Am spus ca riscati amenda si dosar penal, nu inseamna ca o sa si fie asa. Politistul trebuie sa aduca dovezi privind incalcarile si aceasta depinde de voi si de alte persoane, care v-au vazut. Poate politia nici n-o sa faca dosar, au destule altele.

| Sunrize9000 explică (pentru Ioandelasal):

Si daca vine la mine la poarta? recunosc tot? ca da eram pe motor ..si nu aveam casca. altfel daca mint. ma arde mai rau;| al

| Ioandelasal a răspuns (pentru Sunrize9000):

Spune-le parintilor si vezi ce zic ei. De asemenea vorbeste si cu persoana care conducea motocicleta si va intelegeti ce sa spuneti.
Faptuitorul nu trebuie sa dovedeasca nimic, la o adica politia trebuie sa dovedeasca ca ai incalcat legea. Si nici nu este obligatoriu sa recunosti ceva, n-are ce sa-ti faca.

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Nu risti nimic. Nu recunosti nimic, el era in civil, daca nu are nici o poza/nimic, cred ca nici el nu se agita degeaba. Poate doar sa incerce sa va santajeze un pic, daca sinteti slabi de inger...

Răspuns utilizator avertizat
| Sunrize9000 explică:

Era cu nevasta-sa in masina tongue.