Tu nu risti decat o amenda pentru nepurtarea castii.
Prietenul tau risca dosar penal, pentru punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat si pentru circulatie fara permis.
Politistu. era in masina sa personala ..nush daca era in uniforma ca nu am vazut... si el nu e de la rutiera.dar a sunat repede la colegii lui. dar numa el ne-o vazut si cu nevasta`sa. conteaza?
Am spus ca riscati amenda si dosar penal, nu inseamna ca o sa si fie asa. Politistul trebuie sa aduca dovezi privind incalcarile si aceasta depinde de voi si de alte persoane, care v-au vazut. Poate politia nici n-o sa faca dosar, au destule altele.
Si daca vine la mine la poarta? recunosc tot? ca da eram pe motor ..si nu aveam casca. altfel daca mint. ma arde mai rau;| al
Spune-le parintilor si vezi ce zic ei. De asemenea vorbeste si cu persoana care conducea motocicleta si va intelegeti ce sa spuneti.
Faptuitorul nu trebuie sa dovedeasca nimic, la o adica politia trebuie sa dovedeasca ca ai incalcat legea. Si nici nu este obligatoriu sa recunosti ceva, n-are ce sa-ti faca.
Nu risti nimic. Nu recunosti nimic, el era in civil, daca nu are nici o poza/nimic, cred ca nici el nu se agita degeaba. Poate doar sa incerce sa va santajeze un pic, daca sinteti slabi de inger...