| Stefan2001Teodor a întrebat:

Bună ziua,
În data de 16.04. 2025 în jurul orei șapte după ce am am plecat de la locul de muncă am fost contactat de către Poliția Sector 1 cu privire la nerespectarea aruncării deșeurilor pe spațiul public cu privire la o cutie de carton pe care am primit-o în urma unei comenzi.Tin sa precizez faptul ca acea cutie nu a fost abandonata de către mine,am lăsat-o lângă coșul de gunoi de la bucătăria serviciului iar femeia de servici a aruncat deșeurile în spațiile special amenajate din afara clădirii,rămânând lângă tomberonul de gunoi.Mi s-a spus de faptul ca am fost identificat după AWB și ca trebuie să mă prezint la secția de poliție în cel mai scurt timp, amenda fiind de 2.000 de lei.As vrea sa stiu daca acest lucru este chiar adevărat sau poate fii o înșelătorie.Precizez faptul ca este doar o cutie de carton.

Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Faci contestatie la seful politie, iar daca nu se rezolva la judecatorie.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este nici o inselatorie, daca te-au chemat atunci du-te si explica situatia reala.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce inselatorie ar putea fi daca ai fost chemat la sectia de politie?
Daca iti cerea banii prin telefon atunci da.
Si da, amenda maxima pentru aruncarea de gunoi pe strada e de 2000 lei.
Si acum daca tu ai fost fraier si ti-ai lasat datele persoanale pe cutie, nu era politia sa stie cine si de ce a pus cutia acolo. Ei au gasit deseuri aruncate necorespunzator... au actionat.

| gllopel a răspuns:

"Doar o cutie de carton" aruncata e deja gunoi.
Te prezinti la politie si lamuresti problema.