| Hodov a întrebat:

in urma cu 2 zile am fost victima unei agresiuni fizice.Eu lucrez in constructii, m-am inteles cu un domn la o lucrare particulara.Seara cand am vrut sa-i cer o suma de bani drept garantie,respectivul a devenit foarte nervos si recalcitrant degenerand in discutii aprinse eu totosi vorbindui calm pana la un moment dat cand respectivul m-a scuipat in fata,devenind nervos l-am scuipat si eu atunci el mi-a dat un pumn in fata iar eu m-am aparat si i-am dat si eu un pumn atunci aghiotantul lui m-a imobilizat si el a inceput sa ma loveasca cu o tija metalica peste picioare la un picior am o plaga,la coaste,peste cot.Ce pot spune am fost la urgenta,la politie a inceput dosarul penal,am fost la medicina legala, de la urgenta mi s-au dat 7 zile de ingrijiri medicale cred ca atat imi mai da si IML.Ce ma sfatuiti sa fac sa merg pana in instanta sau daca m-as impaca cu el ce suma de bani ar trebui sa-i cer.Am si martori

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cel mai bine este sa te impaci cu respectivul, mai ales avand in vedere ca ai lucrat la negru.
In mod normal cred ca ai obtine 200-300 de lei pentru fiecare zi de ingrijire medicala, dar poti sa-i ceri 500 lei pe zi, ca sa ai de unde negocia.

| Radu284 a răspuns:

Daca reusesti sa te impaci cu el ar fi mai bine, in instanta e complicat si dureaza mult.

Cat despre suma, e la latitudinea ta, in functie de cat de traumatizat ai fost, cate zile de munca ai pierdut, cati bani are respectivul, etc. Oricum, peste 20 milioane.

| Hodov explică:

Am primit multe sfaturi, unii imi spun sa-i cer 100 de milioane altii imi spun ca daca ai cer mai putin de 1000 de euro sunt prost .....acum nu stiu nu vreau sa fie nici prea mult nici prea putin doar sa plateasca pentru suferinta mea fizica

| Hodov explică:

Si apropo agentul care se ocupa de dosarul penal mi-a spus ca respectivul mai are antecedente si il astepta demult timp