In intrebare n-ai dat detaliile pe care le-ai dat dupa raspunsul meu. Acesta era corect fata de ce-ai spus in intrebare.
Cu detaliile date este adevarat ca mai poti obtine inmatricularea provizorie pe alte 60 de zile.
Inmatricularea provizorie (numere rosii) se poate obtine numai pentru maximum 90 de zile de la data contractului de vanzare-cumparare, dupa aceea masina trebuie inmatriculata definitiv.
Daca nu o inmatriculezi in acea perioada atunci inmatricularea se suspenda si nu mai poti circula legal pe drumurile publice.
Ca sa poti circula legal trebuie sa o inmatriculezi.
Fata de aceasta nu mai poti obtine alte numere rosii, spui ca au trecut deja 3 luni de la cumparare.
Nu este adevărat, doar ce am întrebat la un sediu de asigurări și înmatriculări și mi s-a zis ca daca am avut doar pe o perioada de 30 de zile pot sa scot inca 2
Le am explicat situația ca am achiziționat mașina în leasing sau credit auto etc etc și mi-au spus ca nu este nici o problemă și am tot dreptul să scot încă 2 serii de numere roșii )nu contează dacă au trecut 90 de zile de când am achiziționat mașina
Mașina e adusă dintr-un alt stat din Europa (eu sunt primul proprietar din România)
In intrebare n-ai dat detaliile pe care le-ai dat dupa raspunsul meu. Acesta era corect fata de ce-ai spus in intrebare.
Cu detaliile date este adevarat ca mai poti obtine inmatricularea provizorie pe alte 60 de zile.
Classiffied întreabă: