Scuza-ma dar politistul a fost un dragut cu tine, in localitate depasirea vitezei legale cu 30 km/h se sanctioneaza si cu retinerea carnetului de conducere. Intr-adevar exista multe variante pentru a scapa de amenda sau de sanctiuni, doar ca nu oricine le cunoaste in totalitate, doar din auzite. * Daca A EXISTAT martor LA COMPLETAREA procesului verbal, nu conteaza daca ai semnat sau nu (e obligatoriu sa fie un martor la completarea pv altfel e nul). A nu semna un proces verbal la circulatie e o prostie pentru ca daca nu "rezolvati" ceva trebuie sa platiti amenda intreaga, adica nu mai aveti posibilitatea de a o plati in 48h; nu mai puteti face contestatie
Ai semnat procesul verbal? Eu am inteles ca in 3 cazuri din 4 procesele verbale nu sunt bine completate si se poate anula amenda, atata timp cat nu ai recunoscut fapta prin semnatura.
Sarut mana din nou,
Da, l-am semnat pentru ca am vazut cu ochii mei viteza depasita pe camera. Si sincer nu vreau sa ma complic cu hartagoraie, dar vrea numai sa stiu daca s-a aplicat bine legea.
Multumesc mult pentru raspuns Irina.
P. S. Domnul Nelu Florea nu mi-a raspuns la e-mail