| ale125 a întrebat:

Buna ziua! intrebarea mea este cat timp are valabilitate scoala de soferi si fisa de scolarizare? stiu, in teorie, ca este 1 an, dar nu sunt sigura daca este 1 an de la inscriere, sau 1 an de la completarea ultimei sedinte obligatorii de condus. pentru context, eu am facut ultima sedinta obligatorie in luna iulie, insa fostul domn instructor (am schimbat instructorul) mi-a spus ca dosarul meu va expira in luna martie, la un an dupa ce am fost inscrisa la scoala de soferi. eu trebuie sa dau examenul practic aceasta vineri, mi-am mai luat si am mai facut sedinte suplimentare in ultimele zile, bineinteles, si o sa mai fac in fiecare zi pana vineri, dar imi este putin teama ca daca pic, o sa trebuiasca sa iau totul de la capat din nou. am cautat online cam in cat timp iti expira dosarul, si este scris ca expira la 1 an de la "absolvirea scolii", insa tot sunt putin nesigura, pentru ca in teorie eu am "absolvit scoala" abia in luna iulie, deci dupa aceasta regula, ar trebui sa imi expire dosarul in luna iulie, nu in luna martie. poate parea o intrebare destul de simpla, dar am zis sa intreb totusi, mai bine sa fiu sigura decat nu. oricum, eu o sa incerc sa il iau vineri, sa fiu calma si concentrata, pentru ca la sala s-a putut, si tot aceleasi emotii le aveam inainte. multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Scoala de conducere este valabila 1 an de la terminarea acesteia, incepand cu data terminarii inscrisa in fisa de scolarizare.

| ale125 explică (pentru Ioandelasal):

Buna ziua! multumesc de raspuns! m-am uitat in dosar, si acolo scrie ca am completat scoala pe 30.07. 2024, deci ar expira in iulie. nu stiu ce mi-a spus acel instructor si de ce mi-a spus ca am timp pana in martie sa imi dau examenul pana ar trebui sa reiau toata scoala de la capat, dar imi pare bine ca m-am lamurit pana la urma!

1 răspuns: