In sange va avea mai mult decat dublu, astfel ca fapta constituie infractiunea de conducere sub influenta alcoolului, conform Codului penal, citez:
"ART. 336.Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe
(1) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0, 80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă."
Indiferent cum este condamnat penal permisul de conducere ii va fi anulat si o sa-l poata obtine abia dupa cel putin 6 luni de la data executarii condamnarii.
Daca este infractor primar de regula o sa fie condamnat la inchisoare cu amanarea executarii pedepsei sau suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.
Nu e infractor, are cazierul curat, MA rog IL avea, Maine va spun cat avea alcool in Sange
Dosar penal cel mai probabil si sa speram ca ii face, eventual si un pic de inchisoare cu suspendare, sa tine minte.
Inconstient iubitul ăsta al tau, cum sa conduci băut la volan, o sa i ia permisul si o sa i dea amendă asa ca il "trezească"
Da ne am certat si a plecat, mai sunt si oameni nebuni ce vrei tu
Peste 0.40 in aer e infractiune.
Ii va fi retinut permisul, se va deschide dosar penal, si restul depinde de indulgenta sau asprimea de care vor da dovada procurorii si judecatorul.
O sa primeasca o pedeapsa cu suspendare, permis suspendat pe o anumita perioada, sau chiar anulat, cu dreptul de a sustine din nou examenul dupa un anumit termen.
Multi au primit si ore de munca in folosul comunitatii, la maturat trotuare si plantat panselute.
O amenda va primi acum, probabil, si inca una la finalul procesului.
Daca ii da peste 0.80 la sange risca inchisoare, iar permisul va fi anulat.
Da Asa mi-a scris telefonul, nu am mai stat sa verific
Exercitiu de gandire: te plimbi cu iubitul tau linistita pe trotuar, apare o masina de nicaieri, intra in voi. Iubitul tau moare, tu ramai schilodita pe viata. Soferul era baut. Ce ai vrea sa pateasca?
Nota: este vorba despre etilotest - denumirea provine de la alcool etilic (ca mai e si alcool metilic). Cu echilotestul poate iti masori chilotii.
Recomandare: tu si iubitul tau sa beti o jumatate de litru de alcool metilic pentru senzatii deosebite.
N-avem cum sa stim cat alcool are el in sange. Asta depinde de ora la care a baut si ora la care s-a urcat la volan.
Sansele sunt foarte mari sa-i dea peste 0.80, ceea ce inseamna ca va fi condamnat si permisul anulat.
Pisi, prostia se plateste, asa ar trebui.Ii doresc iubitului tau o amenda cat mai mare, puncte de penalizare si invatare de minte.In alte tari, politia nici nu sta la discutie cu tine!
Sper ca iubitul tau inconstient sa ramana pentru tot restul vietii fara permis. Imi doresc tare mult!