| Adda86 a întrebat:

Bună ziua,

La sfârșitul lunii decembrie, soțul meu a condus fără permis pe o distanță de aproximativ 200 de metri, în județul Brașov. Eu am permis de conducere și eram prezentă în mașină împreună cu copilul nostru. Soțul meu a luat această decizie pentru a conduce pe o porțiune de drum în pantă, deoarece drumul era acoperit de zăpadă și mașina alunecă foarte tare, iar mie mi-a fost teamă să continue. După ce am trecut de acea porțiune dificilă și am ajuns pe strada principală, am făcut schimb de locuri. Din păcate, la aproximativ 300 de metri mai în față era o mașină de poliție, care ne

Polițiștii ne-au solicitat documentele, însă eu nu aveam actele la mine, deoarece plecasem în grabă și le uitam la hotel. Soțul meu a prezentat doar buletinul. Am fost chemați să dăm declarații. Eu, din teamă, am recunoscut ce să întâmplat, însă soțul meu, speriat și mai tare, a refuzat să semneze sau să recunoască ceva. Ulterior, am fost informați că s-au întocmit dosare penale pentru amândo

De îndată ce ne-am întors la București, am luat legătura cu o avocată, am achitat onorariul, iar aceasta a spus că va face solicitarea pentru a avea acces la dosar și pentru a încerca să încheie un acord pentru amândoi. Cu toate acestea, până în prezent, nu a primit acces la dosar. Avocata ne-a spus că i s-a comunicat că dosarul a fost trimis prin corespondență, însă ulterior nu a mai reușit să ia legătura.

De asemenea, procesele-verbale întocmite de poliție nu ne-au fost înmânate. Este normal să nu le fi primit

Dacă există persoane care au trecut printr-o situație similară, aș dori să știu cum sa soluționat cazul lor. Ce nu sfătuiți să facem pentru a rezolva această situație?

Suntem pe deplin conștienți de gravitatea faptelor noastre și dorim să rezolvăm.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In Romanica este "normal" orice!
Rabdare ca va dura cateva luni bune pana lumea revine la munca din concediile de iarna si se reapauca de lucru.
Avocata stie ce are de facut si va actiona cand va intra in posesia dosarului.

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Insistă pe lângă avocat. Ai plătit onorariul - să muncească pentru banii luați. Dacă nu-și dă interesul poți schimba avocatul.

| MihaitzaItza a răspuns:

Daca semnați procesele verbale le primeati așa acum așteptați. Mai ales în perioada asta de zile nelucrătoare durează. Daca tot platit avocat să își bată capul.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ati platit avocatul atunci acesta sa-si faca meseria.
De asemenea puteti sa va interesati si voi la organul unde a fost trimis dosarul, probabil i-au spus avocatei, daca nu i-au spus sa se intereseze.

| Adda86 explică (pentru MihaitzaItza):

Eu l-am semnat, și tot nu l-am primit.