Strada privata?
Ati cumparat voi strada respectiva?
Inca nu am auzit ca strazile si soselele sa fie private, decat cele care iti intra tie in curte, pe propietatea ta.
Copii au voie sa se joace intre 7 dimineata si 10 seara, atat cat este specificat in lege.
la bloc am inteles ca mai este 1 ora la pranz, dar la acasa, nu exista si nici pe strada.
Uite că la noi se poate. Da, fiecare familie a plătit o sumă de bani pentru acea stradă, deci da, privată. Avem și barieră, care nu permite decât accesul locatarilor?
In cazul asta, chemati Politia si ii vor da afara de pe propietatea voastra.
Dar pregatiti si actul de propietate al strazii, ca bariere au mai pus si altii pe domenii publice si au luat ei amenda.
Dar în zona asta privată nu se asigură cumva și servicii de pază?!? O plângere la management ai făcut?
Buna. Cum se pot aduna zeci de copii intr-o zona de case? Poate ca a fost o exagerare cand ai zis zeci. Oricum nu conteaza, ideea e ca te deranjeaza. Eu as zice sa vorbesti prima data cu parintii copiilor daca iti sunt vecini si sa incerci sa clarifici situatia cu ei. Chiar ai putea sa le trimiti mesaj scris sau in posta o instiintare prin care sa le comunici problema si ca doresti o rezolvare urgenta. Poti sa specifici si faptul ca in caz ca problema nu se rezvola iti rezervi dreptul sa te adresezi politiei. Asa ai si dovada ca ai incercat pe cale amiabila, plus ca nu pari nici vecina rea. Apoi daca nu se rezolva, poti suna la politie, ei vin si constata. Cei care isi deranjeaza constant vecinii sunt amendati. Iar daca fapta se repeta, cuantumul amenzii se dubleaza. Eu asa as proceda.
Vorbește cu ceilalți vecini despre amenajarea unui loc de joacă vorbește și cu părinții copiilor despre asta. Poți aduce ca argument principal cât de periculos e să te joci pe stradă. Spune că te îngrijorezi foarte mult și ai șanse mai mari să se rezolve problema. Dacă te plângi unor părinți despre copii lor no să rezolvi nimic.
Parauan_Andreea_1990 întreabă: