Nu se contopesc infractiunile, de altfel nici nu exista posibilitatea reala si nici legala. Chiar daca se judeca in acelasi dosar sau se conexeaza dosarele tot nu inseamna ca infractiunile se contopesc, doar se judeca impreuna.
In schimb se vor contopi pedepsele aplicate, respectiv vei fi condamnat pentru fiecare infractiune in parte, apoi la pedeapsa cea mai mare se va adauga o treime din celelalte 3 pedepse.
De ex. luand in calcul ca pedeapsa mai mare va fi cea de 4 ani si celelalte de 1, 2 si 3 ani, vei fi condamnat la 6 ani inchisoare (1+2+3=6; 6:3=2 si 4+2=6).
Vei fi condamnat la inchisoare cu executare.
Te ai dus prea departe)..nu am cum sa primesc 6 ani cu executare? nici chiar asa
Se pare ca nu mi-ai inteles raspunsul. Eu n-am spus ca ai sa primesti 6 ani, acela a fost doar un exemplu de cum se calculeaza pedeapsa rezultanta in caz de concurs de infractiuni (concurs de infractiuni inseamna ca ai comis mai multe).
Măcar dacă ai fi consumat alcool sau substanțe ai fi avut o explicație: "eram prea prăjit ca să-mi mai dau seama ce fac". Nu o scuză, nu o justificare, dar măcar o explicație pentru acest nivel de tâmpenie.
Dar ca să fii prins nu o dată, nu de două ori, nu de trei ori, ci de PATRU ori la volan fără permis trebuie să fii un soi foarte special de inconștient...
Ce trist pentru o astfel de prostie si joaca sa ajungi dupa gratii ani de zile.
Pacat de tine, acum uite pentru ce ajungi dupa gratii... Asa de batut in cap sa fi sa faci treburile acestea...
Daca nu poti lua permisul, mergi pe jos / cu bicicleta / cu trotineta / cu tramvaiele / metrourile sau autocarele publice.
Sper sa nu ai parte de necazuri in inchisoare, daca vei fi dus acolo... Sper sa te maturizeze aceasta experienta si dupa ce iesi, sa devi un barbat matur si demn.
Citeste carti de dezvoltare personala si psihologie acolo, vezi poate au si programe cu terapii etc.
Am fost deja acolo
Razi ca prostul...Ce sa zic, mergi inapoi, aparent acolo iti e locul.
Eu nu te am jignit si nu sunt aici sa ma iau la cearta fix cu tine..eu am venit aici sa lamuresc o chestie care nu ii dadeam de cap dar mersii frumos pentru ajutor
Lamuresti la avocat.
Ai dreptul la un avocat (sau la cati vrei tu, contra cost).
Uite NUMELE TĂU aici, ai fost și arestat.
https://portal.just.ro/SitePages/cautare.aspx?k=Smadu%20Marian%20Bogdan