In ziua de azi, lumea prefera sa creasca caini, in loc sa creasca un copil. Plimba javrele alea si dimineata si seara, isi fac ditamai nevoile la tine si poarta, dar nu strange nimeni in urma.
De acum pune-le condiție sa lege cainele in lanțuri inainte sa vii. Altfel nici nu vii. Politia nu ajuta cu nimic, o sa va ia la rost ca le ocupati timpul "degeaba" deoarece nu le pasa de situatia asta. In plus e greu sa dovedesti ca muscatura e fix de la cainele acelei persoane, mai ales ca pana vine politia tu deja esti acasa sau la urgențe, deci chiar nu te mai crede nimeni daca le zici ca te-a mușcat un anumit caine. Decât daca ai filmare.
Dar dacă nu plec din casa acelui om până când vine poliția!?
Cine este dator dacă eu vreau să fac plângere penală să preleveze probe!?
un laborator medicolegal?
și laboratorul ăla de la IML mobil cum vine acolo?
pot eu să îl chem așa de nebun sau trebuie neapărat să îl cheme poliția!?
Mulțumesc mult așa o să fac! imi era mie mult prea rușine pentru că cei ce au câini au și stilul acela în care îti explică că nu a mușcat pe nineni, si duc pentru 2 minute câinele în camera cealaltă si câinele începe să schelancăie apoi propietarul se duce să îi dea drumu pentru că nu îl mai poate lăsa sufletul să audă câinele cum face ruât
Sunt foarte multi care spun "lasa ca nu munca cainele meu" si te trezesti cu el pe tine. Astia merita sa le bagi cainele pe gat pentru ca pe ei nu ii intereseaza daca te musca sau nu. Cel mai bine te aperi singur de ei.
Politia nu iti face nimic daca lucrezi la negru, le spui ca e o cunostinta si doar ii dadeai o mana de ajutor.
Cel mai bine rezolvati amiabil, fara politie.
In prealabil propietarul câinelui spune că nu a mușcat pe nimeni niciodată si pe urmă mă mușcă și când mă mușcă se ia tot de mine ca și când ăla e copilul lui. Sunt multi prietari de câini cărora le mai crește o inimă când vede că copilul lor a mușcat pe cineva.
De multe ori nu mă lasă să le izgonesc câinele din cameră si mă fac tot pe mine nbun la cap când nu le las câinele să mă lingă sau să mă miroasă și intr-un fel mă obligă să le mângâi câinele și îmi spun să îl mâingâi și eu puțin că pe urmă o să mă lase în pace. și eu le spun că o să mă lingă si ei spun că și ce dacă dacă te linge și atunci îmi vine să le omor câinele pentru că mi-a pus sănătatea în pericol, apoi nu mai pot scăpa de câinele lor care vrea ori să facă s
ex cu mine ori să mă muște ori să îmi ia din scule ori să mă tot lingă și enerveze
si eu le spun părinților lor să își ia progenitura de acolo iar proietarii javrelor se supără rău pe mine. SI NU DE PUȚINE ORI MULȚI MI-AU SPUS PE FAȚĂ CĂ ESTE MAI IMPORTAT COPILUL LOR DE CÂT MINE și că ăia sunt copii lui și că ei ar face moarte de om pentru javrele lor!
In ziua de azi, lumea prefera sa creasca caini, in loc sa creasca un copil. Plimba javrele alea si dimineata si seara, isi fac ditamai nevoile la tine si poarta, dar nu strange nimeni in urma.
Pune putin piper macinat in pantofi si in buzunare si fa-ti un generator de ultrasunete pe care sa-l tii in buzunar.
Asta cu piperul nu o știam, am un client nebun care are milioane de euro omul si are fabrica mare cu 60 câini și eu trebuie să muncesc din când in când printre câinii ăia nebuni si poate turbati care vor să mă muște că au instinct de haită!
câte o dată mai m-au mușcat la acel client, și eu i-am spus omului să aibă grija de câini iar el mi-a spus că ăia sunt copii lui! și de multe ori se ia de mine când mă iau de câinii lui! pe motiv că orice javră dintre alea de acolo este mai valoroasă pentru el de cât eu care ii fac utilajele să funcționeze în contrinuare.
și el are marfă in toate supermarket-urile din românia face topinguri pentru inghetate chechup si muștar.
Eu l-aș mai fi servit pe omul acesta dar nu avem cum sa ajung până la mașină sa îmi mai iau ceva scule nu aveam cum să muncesc nici în hală că mereu eruau pe capul meu 30 de câini in medie. si nu am pătit doar eu acest lucru
ci si automatistul care lucra inaintea mea acolo sa lipsit de acel client tot din acest motiv din cauza câinilor.
pentru că omul respectiv se bucura când un câine mă mușca si imi spunea de ce îi pârăsc câinii să nu mai fiu atât de nesimțit și mă certa câte 1 oră că am indrăznit să îî pârăsc câinii ca și când să nu mai mă port așa de urât cu copii lui