Daca ai vandut-o in mod legal, cu contract de vanzare cumparare, nu ai de ce sa faci contract de comodat.
Daca ai contract de vanzare-cumparare trebuia sa ceri radierea de pe tine.
Nu trebuie sa platesti amenda, demonstrezi ca nu tu ai circulat cu masina, amenda trebuie s-o achite cel care a circulat.
Trebuia, dar nu am radiat-o.
Amenda poate fi anulata din cate am inteles dand in instanta, cu ajutorul contractului de vanzare-cumparare, sa dovedesc ca nu eu am fost la volan, in momentul incasarii amenzii.
Da, faci o plangere contraventionala la judecatoria din circumscriptia careia a fost agentul constatator.
Acum 3-4 ani cand ai vandut masina nu ai facut macar un act de vanzare cumparare? La primarie inseamna ca tu ai platit impozitul pana acum? Daca ai o copie de pe actul de vanzare cumparare ca sa poti dovedi la politie ca masina ai vandut-o in anul si la data catre persoana respectiva esti bun de plata la toate amenzile care au aparut si vor mai aparea de acum inainte.Trebuie sa iei legatura cu persoana careia i-ai vandut masina si sa intrati in legalitate, daca nu vrea ai tot dreptul sa-ti iei masina inapoi.Adica tu platesti tot iar el se plimba si-ti mai face si probleme. Daca nu va intelegeti mergi la politie cu actele pe care le ai si asa vei putea radia masina, altfel vei avea mereu necazuri.
Pai prietene in primul rand trebuie sa platesti amenda si sa ti-o radiezi pentru ca tu platesti si la impozit pentru ea. Dupa ce o radiezi tu celui care ai vandut masina nu mai poate circula si trebuie inscisa pe numele lui
Masina nu am cum sa o radiez pentru ca nu am eu actele masinii. Si in plus, masina a fost vanduta si revanduta si nu stiu cine e actualul proprietar.
Ce pot face?
Ei bine in acest caz nu stiu ce sa iti spun