In cazul expus proprietarul trebuie sa-ti faca o notificare cu cel putin 60 de zile inainte, nu te poate evacua legal fara aceasta notificare.
Corect! Asta am vrut sa ii raspund si eu.
Pana la urma nu conteaza motivul pentru care esti rugat sa pleci.
Ti s-a dat preaviz de 1 luna, asa cum este corect, asadar va trebuii sa-ti cauti alta locuinta si sa te muti.
Sunt stipulati in contract termenii si din pacate, nu se poate sa pleci cand in termenii tai, odata ce ai fost deja instiinta sa parasesti locuinta.
Garantia se va da inapoi NUMAI dupa ce te-ai mutat din casa si se face inspectia casei, sa se constate ca apartamentul este in aceleasi conditii de curatenie si siguranta, in care l-ai primit.
Din pacate, daca sunt mai multe plangeri impotriva ta, nu ai de ales, decat sa-ti vezi de drum.
Nu scrie, dar dacă ai vecini, e bine să fii dacă nu prieten cu ei, cel puțin diplomat.
De exemplu noi România cu Federația Rusă, măcar diplomați să fim, dacă prieteni nu putem.
Așa că, pentru data viitoare, unde te muți.
- Sărumâna dnă, ce vă mai face cățelul dvs atât de drăgălaș?( de fapt vrei să întrebi, n-a murit încă javra păduchioasă).
Dar,asa am fost la inceput. Daca am vazut ca eu salut si ei ma ignora...am zis...jet. Si asa am eu altele pe cap, numai chef de politeturi false nu am timp. Nu sunt curva de-aia pupincurista. Daca am vazut ca nu vor sa fie amicali, mi-am vazut de treaba mea. Pana am aflat de minciunile scormonite de ei si betele-n roate pe care mi le tot pun, inutil, as zice eu, din invidie.
Contractul e dala,, hai sa scoatem la imprimanta si sa semnam niste chestii pe acolo" sau e declarat la politie si plateste taxa la primarie? Daca e prima varianta si acum in 5 minunte daca i se scoala te poate da afara si cheama si politia, are martori prietenii aia si ti mai face si probleme. Daca e a doua varianta poti baga faza cu 60 de zile cum a spus celalalt