| LorennaAKAPatruSapte a întrebat:

Prietenul meu si inca 5 baieti au fost arestati in Austria pentru furt. Din cate am inteles au vrut sa fure niste piese pentru masini. Am primit un telefon din partea prietenului meu in care mi-a zis ca este arestat, peste 2 saptamani are proces si s-ar putea sa fie eliberat.
Are sanse sa ramana in libertate?
Care ar fi pedeapsa pe care o poate primi?
Este posibil sa scape doar cu o amenda?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde de situatie, respectiv ce au furat, daca mai are antecedente penale sau este infractor primar, conduita pe timpul procesului, etc.
Judecatorul va hotari ce pedeapsa ii da, respectiv inchisoare cu executare, cu suspendare sau amenda penala.

| LorennaAKAPatruSapte explică (pentru Ioandelasal):

Buna ziua.

Prietenul meu si inca 5 baieti au fost arestati in Austria pentru furt. Din cate am inteles au vrut sa fure niste piese pentru masini. Am primit un telefon din partea prietenului meu in care mi-a zis ca este arestat, peste 2 saptamani are proces si s-ar putea sa fie eliberat.
Din cate stiu, el mi-a zis ca mai are un dosar penal, dar nu a fost vina lui. ca si cum ar fi suspect. O sa il judece si din cauza acestui dosar in Austria?

| Ioandelasal a răspuns (pentru LorennaAKAPatruSapte):

Ti-am spus ca pentru fapte comise in Romania este judecat doar in Romania, nu in alta tara.

3 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu stiu ce sa zic ca nu cunosc legislatia Austriei dar daca ar fi dupa mine i-as taia o mana (ca la arabi). Cam asta ar trebui sa fie pedeapsa pentru furt.