Soferul celalalt poate cere expertiza la masina lui, daca nu este multumit, nu are ce sa ceara la masina ta, deoarece ti-o repari pe socoteala ta. Inca o data iti spun: repara-ti masina!
Credeam ca ai inteles ca-ti poti repara masina, in urma raspunsurilor ce ti le-am dat la intrebarea anterioara. Du-te si repara-ti masina si nu mai astepta.
De fapt ce n-ai inteles?
Si eu credeam ca am inteles, astazi am fost de am vorbit cu politisul care se ocupa de caz, si mi-a zis si acum ca nu imi pot repara masina pana nu ii gata dosaru ca poate cere soferul celalalt inca o expertiza, ori nu stie politisul ce vorbeste, penteu ca ei au probe, au tot, poze, ori ii asa cum zoce, si sa nu am probleme mai mari dupa, de aia am intrebat daca exista ceva solutie...adevarul ii ca nimeni nu a auzit de asa ceva, sa nu imi pot repara eu masina, ca nu au fost morti sa fie ceva grav
Soferul celalalt poate cere expertiza la masina lui, daca nu este multumit, nu are ce sa ceara la masina ta, deoarece ti-o repari pe socoteala ta. Inca o data iti spun: repara-ti masina!