anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua, sunt angajata noua in domeniul SSM/SU..Si as avea cateva intrebari legate de semnaturi.Eu am cursul de inspector SSM si cadru tehnic PSI.La instruirea periodica la SSM cine a efectuat instruirea si cine o verifica? Iar la instruirea periodica SU cine semneaza la cel care a instruit? Iar la testele de verificare cine semneaza la evaluator? Si,ultima întrebare cine semneaza la instruirea introductiv generala,si cea la locul de munca,si la cel care a efectuat instruirea, si la cel care a verificat? Multumesc!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca esti proaspăt angajtă cere sfaturi sefului sa te ajute nu nouă care nu stim cu ce se maninca meseria ta, nici tu nu sti dar noi? Ce varsta ai? Sanatate multa si mult succes.

| johnnny123 a răspuns:

Par niște întrebări extraordinar de specifice la care nu-ți pot răspunde decât oamenii din sistem. Din moment ce lucrezi acolo și ai acces direct la acești oameni, de ce nu-i întrebi direct pe ei?

Ce sens are să pui întrebarea asta pe un forum generalist, unde șansele ca cineva să cunoască răspunsurile sunt aproape zero?

| Catalinaaa1998 a răspuns (pentru johnnny123):

Deoarece nu prea pot sa obtin raspunsurile acestea direct de la acesti oameni, cu totii suntem noi oarecum in domeniu aici..Incerc sa obtin mai multe raspunsuri, pentru a selecta intr-un final ce este corect, dupa ce ne consultam cu totii.

| johnnny123 a răspuns (pentru Catalinaaa1998):

Deci tu nu poți să obții aceste răspunsuri de la persoanele din acea instituție (care-ți sunt colegi și la care ai acces direct), în schimb crezi că vei putea obține aceste răspunsuri de la niște oameni random de pe un site generalist unde media de vârstă a utilizatorilor este sub 20 de ani?

Câți utilizatori de pe situl ăsta crezi tu că știu ce înseamnă SSM/SU/PSI sau cine este responsabil cu instruirea periodică a inspectorilor și cine trebuie să semneze cutare și cutare acte?

Chiar nu realizezi cât de specifică este această întrebare și cât de improbabil este ca cineva din exterior să-ți poată răspunde?