In cazul minorilor limitele minima si maxima ale amenzii se reduc la jumatate, respectiv amenda va fi de la 50 de lei la 250 lei. Daca in actul normativ prin care s-a prevazut contraventia exista prevederea ca se poate plati jumatate din minimul amenzii, daca se plateste in 48 de ore, atunci va trebui sa platesti doar 25 de lei.
Mda
Imi mai poti raspunde la o intrebare, te rog: daca amenda este cuprinsa intre 100 si 500 de lei, iar eu am 16 ani, cat va trebui sa platesc, daca platesc in 48 de ore, 50 de lei?
Pentru toata lumea sunt aceleasi preturi la amenzi. Asa cum sunt si la un bilet de 3 lei.
In cazul minorilor limitele minima si maxima ale amenzii se reduc la jumatate, respectiv amenda va fi de la 50 de lei la 250 lei. Daca in actul normativ prin care s-a prevazut contraventia exista prevederea ca se poate plati jumatate din minimul amenzii, daca se plateste in 48 de ore, atunci va trebui sa platesti doar 25 de lei.
Probabil ca nu o sa mai primesti amenda. Ca nu ai putut sa te legitimezi. Stai chill.
Sper...parca vezi ca maine il gasesc in cutia postala
maria2762 întreabă: