| NykusorBl3nd a întrebat:

Buna ziua, sunt pus intr-o situatie in care nu gasesc un raspuns concret pe internet.
Am fost internat in spital, mi-au cerut adeverinta de salariat, toate bune, nu este problema.
Dar eu am doua joburi, unu full time si unu part time, acum vine dilema.
Trebuie neaparat de la ambele joburi sa aduc adeverinta. Deoarece eu am anuntat la ambele firme,
Cea full time a spus ca imi vor trimite,
Iar cea part time a spus ca nu de la ei, ci doar de la jobul full time, iar pe ei sa ii anunt cand ma externeaza si pot incepe.
Imi poate explica cineva cum procedez cu concediul medical, avand doua joburi, probabil s-a mai lpvit cineva de aceasta situatie.
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depui certificatul de concediu medical la angajatorul la care lucrezi cu norma intreaga si o copie la cel cu timp partial.
Concediu medical vei avea de la ambele locuri de munca dar indemnizatia de concediu medical o vei primi doar de la cel cu norma intreaga.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Adeverinta ai nevoie doar de la job-ul principal (de 8 ore), fiindca ei iti vireaza contributia de sanatate.
De concediu medical beneficiezi de la ambele job-uri.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim asa ceva, cei din spital trebuie sa iti explice, spune le ca ai doua joburi si vad ei cum te vor putea ajuta in privinta concediului medical. Dar cu siguranta bani pe perioada concediului nu vei lua de la ambele joburi.

| Kufu95 a răspuns:

Trebuie doar să duci adeverința.