| Pâslaru8mihaela a întrebat:

Tocmai am aflat că sunt însărcinată în două luni, am 16 ani jumate și locuiesc împreună cu iubitul meu.
As vrea să stiu ce se va intampla la naștere, la spital.
Am înțeles că trebuie să vină unul dintre părinți la externare.
Dacă este așa... Mama vine.
Dar ma gandesc dacă se va autosesiza protecția copilului, dacă prietenul meu va pați ceva sau dacă nu voi putea pleca acasă la el.
Eu îmi doresc să îl cresc indiferent de obstacole.
Cine știe sau cine a trecut prin așa ceva, va rog... Măcar un sfat

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Protectia copilului n-are ce sa se sesizeze, daca o sa cresteti copilul in bune conditii.

| darrio2007 a răspuns:

La varsta ta te-au lasat parintii sa stai cu prietenul tau?
Inteleg ca tu vrei sa il cresti dar esti constienta de obstacolele pe care le vei avea?
Ai parinti inconstienti.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! La 16 ani ar trebui sa te distrezi cu prietenii nu sa schimbi scutece. Cum ai putut sa te gandesti sa-l pastrezi? Nu pot sa inteleg generatia asta. Chiar sunteti inconstienti!

| Teo29 a răspuns:

Nu vine nimeni la nastere, ai 16 ani, nu e infractiune ca ai intretinut relatii sexuale.
Felicitari pentru decizia de a merge inainte cu sarcina!

| Cksihja a răspuns:

Doar dacă te căsătorești cu el evident cu acordul părinților tăi, și doar în cazul în care iubitul tău are 18 ani împliniți.
Astfel merge la închisoare. Dacă are sub 18 ani nu cred că pățește mare lucru.

| Holiday a răspuns (pentru Cksihja):

N-are nici o legatura casatoria cu paternitatea. Nici nu va fi acuzat de ceva legat de asta.

| ariannakaterine a răspuns:

Dacă vei crește copilul în condiții bune, Protecția Copilului nu are de ce să se autosesiseze. Nu cred că prietenul tău poate răspunse penal chiar și dacă ar fi major, din moment ce actul sexual s-a înfăptuit cu voia ta.
Dacă tu îți dorești să crești copilul, atunci este strict decizia ta! Dacă asta e ceea ce tu simți, nu te lăsa influențată de ceilalți. Găndește-te bine și fă exact ce simți! happy
Numai bine!