| Kirito2002 a întrebat:

Buna ziua TPU am o problema vreau sa îmi aduc iubita de 17 ani in Germania (eu am chirie, am 18 ani, lucrez in fabrica cu socrul-meu ) vreau sa fac procură am sunat in Romania la notar și mi s-a spus că se poate sa face, să fac o procura aici în Germania și una în Romania cu soacra mea, eu am vb și aici la notar în Germania și misa zis că se poate face, voi ce spuneți pot trece vama

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Iubita, fiind minora, are nevoie de declaratiile notariale autentificate ale ambilor, prin care acestia isi dau acordul sa plece in strainatate si indica un insotitor major, te pot indica si pe tine, daca vii in Romania dupa ea.
Mama minorei va da declaratia la un notar public din Romania iar tatal o poate da la orice reprezentanta diplomatica (Ambasada ori Consulat) a Romaniei din Germania. Cu aceste declaratii si cartea de identitate iubita poate pleca cu tine in Germania.
P.S. Banuiesc ca inca nu sunteti casatoriti, desi pomenesti de socru si soacra, avand in vedere ca spui iubita si nu sotie.

| Kirito2002 explică (pentru Ioandelasal):

Mulțumesc de răspuns dar am rezolvat. P.s așa mă exprim când vine vorba de ei (socrul și soacră mea)

1 răspuns: