| Alinush1993 a întrebat:

TPU. Ieri am fost pur si simplu furat de suma de 100 de lei de catre un smecheras de cartier care a si luat-o la fuga cu banii ca sa isi cumpere droguri. Pur si simplu am scos 110 lei din buzunar (voiam sa ii scot doar pe cei 10) si mi i-a smuls din mana dupa care a fugit. Am de gand azi sa depun plangere la politie pentru furt calificat (am si martor) insa problema este ca tipul se afla in Anglia (azi noapte a luat avionul). Exista vreo sansa ca autoritatile de aici sa ia legatura cu cele din regat si sa il expulzeze inapoi in tara in caz ca se face vinovat? Dau funda! O zi frumoasa!

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca depuneai imediat plangere pentru talharie si indicai exact faptasul precum si posibilitatea sa paraseasca tara, atunci aveai sanse sa fie prins chiar la aeroport.
Daca depui plangere acum, atunci va fi cercetat in lipsa, iar daca se intoarce (cand?), atunci vor putea relua cercetarea. Insa sansele vor fi scazute, fiind suma relativ mica.

| Bondarel99 a răspuns:

E o suma mult prea mică sa poți face ceva.

| johnnny123 a răspuns:

Nu-l expulzează nimeni în baza unei reclamații că a furat 22 de euro. Ar trebui mai întâi să fie judecat și condamnat, și poate nici chiar atunci dacă faptele nu sunt foarte grave.

| Arthiom a răspuns:

Mare prostie ca ai vrut sa dai bani la smecheras. Pentru 100 lei nu te ajuta nimeni tocmai in alta tara.

Răspuns utilizator avertizat
| vLooM a răspuns:

Nu are rost sa faci plangere pentru 100 lei, cheltui mai mult cu toate astea si pierzi mai mult...

| annempx a răspuns:

Nu are rost sa depui plângere pentru 100 lei (22 euro), probabil intri si tu in probleme, nu stiu.

| ShadowLoleris a răspuns:

Dacă ai vrut să-i dai bani pentru a-și cumpăra droguri, și tu poți fi vinovat! mai bine nu depui plângere!