anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU. Tatal meu este din ce in ce mai violent, amenintand-o pe mama cu moartea/paralizare de la bataie/invaliditate/ o viata de cosmar, deoarece ea vrea sa se desparta dupa 19 ani de concubinaj.A sesizat politia cand a fost ultimul scandal si a fost indrumata spre judecatorie, unde sa obtina un ordin de protectie. Mie totusi imi este teama, chiar si dupa obtinerea ordinului de protectie...adica nu e ca si cum ii pui hartia in fata si prin mod miraculos nu o mai poate atinge.Voi ce parere aveti? Oare imi fac griji degeaba? Intreb asta deoarece este oarecum "impacat" cu gandul la inchisoare deoarece spune ca si daca o lasa paralizata, i se vor da 9-10 ani ( crede el) din care va ispasi 5-6 si aia este.Mie unul imi este teama.ce parere aveti? sad

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-ar ajunge prea departe..la chestia cu omorul.

| minrest a răspuns:

Odata ce s-a tot gandit la asta, e periculos. Vezi cum tot merge pe acelasi gand, astea sunt ruminatii. Este nebun. Oricum sunt concubini, nu poate sa plece pur si simplu?

| Mayar a răspuns:

Daca nu ai cum sa scapi de asemenea drac, atunci fiti voi cu un pas inaintea lui.
Incercati sa ii dati ceva mancare/bautura care sa contina ceva medicament/substanta care sa il imbolnaveasca, etc si astfel sa aiba alte preocupari in afara de cele de om mizerabil si barbar!
Sunt o multime de chestii pe care i le-ati putea da, in functie de ce face el de obicei si la ce ar putea fi expus, astfel incat starea lui proasta de sanatate sa nu ii trezeasca suspiciuni.
De exemplu, daca sta intr-un mediu cu aer poluat, atunci ceva substante care sa atace 'putin' organele ce ar fi atacate in mod normal de acea poluare a aerului. Sper ca intelegi ce zic.
Nu iti spun sa il omori, Doamne fereste! Pana la urma, e si el fiinta... dar sa scapi cumva de el, avand alte probleme si preocupari, nu cum sa o omoare pe mama ta. Discuta treaba asta cu ea si luati o decizie rapida! Legile din tara asta sunt de rahat si nu sunt bune la nimic, deci nu te poti baza pe autoritati.