| rozelor a întrebat:

Buna ziua TPU! Va rog, ajutati-ma! Imi cresc copilul de 16 ani si tot in urma cu 16 ani, tatal copilului a plecat in Italia.Ieri am avut proces pentru marirea pensiei,dar judecatoarea mi-a zis sa aduc veniturile (am depus la dosar doar adresa institutiei unde lucreaza, cum se proceda acum 6 ani,camd am avut ultima marire),cum pot aduce veniturile,apelez la ambasada, nu-mi permit avocat,cum pot rezolva,ajutati-ma, va implor, multumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai doua posibilitati pentru a obtine un raspuns oficial de la angajatorul tatalui. Poti scrie direct acestuia, sa-i explici situatia si sa-l rogi sa-ti trimita o adeverinta cu veniturile pe ultimele luni. De asemenea poti scrie Ambasadei Romaniei din Italia si sa-i rogi sa-ti obtina o adeverinta de la angajator. Eu te sfatuiesc sa actionezi pe ambele cai, poate prin prima obtii mai repede adeverinta.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu poti obtine adeverinta direct de la institutie, atunci apeleaza la Ambasada. Dar sa fii sigura ca i-au crescut veniturile. Cu criza asta, sa nu ai surprize neplacute.