anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua tuturor! Am o intrebare, si anume vreau sa depun o plângere pentru o persoana care suferă de schizofrenie paranoida. A fost agresata sexual acum 4 ani de zile, insa i-a fost teama sa depună plângere cat si acum. Sunt ruda cu victimă. Boala a avansat putin, insa este capabila si isi reamineste perfect cum s-a intamplat. Lucrul acesta s-a intamplat acum 7 ani de zile. Cum ar trebui sa procedez? Persoana care a agresat o este tatal ei

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este ca n-are nici un rost sa depui denunt penal, avand in vedere ca fapta s-ar fi petrecut in urma cu 7 ani si precis nu este nici o dovada de agresiune sexuala.
De altfel persoana denuntata s-ar putea sa-ti faca plangere penala pentru infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare.

| minrest a răspuns:

Atentie, nu vrei sa intri in codelir cu un schizofrenic. Schizofrenicii acuza adesea de agresiune sexuala persoane apropiate. Citeste si tu niste literatura medicala, daca zici ca iti pasa. Ce usor il acuzi pe tatal acelei persoane! Frumos! Mai iti e si ruda.

| MakaveliMakaveli a răspuns (pentru minrest):

Sa ma c@@@ac pe tine si ma@@@ta. Sa dea c@@anc@@@erul in voi. In realitate nu ai avea tupeu sa imi vorbesti altfel pentru ca ti ar zbura dintii din gura.

| minrest a răspuns (pentru MakaveliMakaveli):

Eu zic sa mai citesti raspunsul meu de cateva ori. Nu este nimic ofensator in el. Ce zici, nu ar fi util sa citesti cate ceva literatura medicala? Despre schizofrenie. Daca tot zici ca iti pasa.

| johnnny123 a răspuns:

"A fost agresata sexual acum 4 ani de zile"
"Lucrul acesta s-a intamplat acum 7 ani de zile"

Înainte să te apuci de depus plângeri în numele altor persoane, încearcă măcar să-ți pui povestea în ordine.

| MakaveliMakaveli a răspuns (pentru johnnny123):

Am gresit. Sti ce pot face in legătură cu asta?

| MakaveliMakaveli a răspuns (pentru MakaveliMakaveli):

In numele altora. Hai sa vorbim real daca tot esti pr@@st, sa vedem cine e m ai penal dintre noi doi. Eu dur ruta de gradul 1. Poate nu am chef sa spun tot, doar anumite detalii.

| MakaveliMakaveli a răspuns (pentru MakaveliMakaveli):

Ruda*

| SharpEagle a răspuns:

Ce varsta are persoana cu schizofrenie?

| MakaveliMakaveli a răspuns:

7 ani*