| Lak_Tibi_1994 a întrebat:

Buna ziua tuturor. astazi la penultima sedinta de condus instructorul ma intreaba daca am platit taxa de 180 de lei pentru dosar. am zis ca nu cu o voce mirata cand am auzit ce suma mare. eu deja stiam ceva de o taxa pentru intocmire dosar de 35 lei care este scrisa in foaia care mi-a dat-o la inscriere la scoala. instructorul a zis ca a ok daca nu ai platito iti fac eu tot ce trebuie la dosar si cand til aduc imi dai bani si ai dau eu la scoala. si mai a spus in timpul discutiei ca isi omoara el timpul pentru mine cu o voce dinaceea rusinata si mincinoasa cu asta incerca sa mai scoata si un ciubuc pe langa cei 180 lei. mi-am dat seama aici ca ceva nu miroase bine nu i-am raspuns nimic am tacut din gura. eu de taxa asta de 180 de lei nu stiam si i-am spus-o si lui a zis ca scrie in contract dar ma uit de 2 ore si nu o vad sa apara pe undeva ma gandeam poate este ascunsa dar nu o gasesc. credeti ca incearca sa ma jecmaneasca? eu sunt de parere ca acea taxa pentru dosar este cea de 35 de lei care zice taxa intocmire dosar. iar din cei 185 de lei casa fiu mai exact el scade pe cei 35 pe care ai da la scoala si el ramane in buzunar cu 150 de lei. am dreptate? eu sincer sa fiu sunt cam contra ciubucului evit sa dau ciubuc oamenilor care nu il merita, are salariu sa se multumeasca cu el. pentru a merita in + consider ca si eu merit un + de atentie si respect care de la el nu am primit deci el nu a primit de la mine. are salariu sa se multimeasca. acum daca ciubuc nu i-am dat de buna voie nici sa ma las jecmanit de acest individ nu vreau. ajutati-ma ca nu prea stiu. este sau nu taxa pentru dosar si ce mai trebuie ei sa faca la dosar 185 lei? multumesc anticipat si o zi superba va doresc

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Banii aceia erau pentru el. Clar.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu sunt prevazuti in contract atunci n-ai de ce sa-i platesti. In orice caz poti intreba si la scoala de conducere, acolo o sa-ti spuna sigur despre ce este vorba.

| dannyel86 a răspuns:

Numai daca ai facut ore suplimentare de practica, dincolo de cele din contract, care sunt incluse in taxa de scolarizare, trebuie sa platesti in plus. Iar un curs suplimentar (in general 2 ore), cam costa 80-90 de lei.
Daca nu ai facut ore suplimentare, se poate banui ca vrea un ciubuc, dar numai tu si instructorul stiti cate sedinte ati facut si daca ati depasit numarul celor incluse in scoala auto.