| creativexfi a întrebat:

Buna ziua tuturor. Numele meu este Catalin si am 21 de ani.
Cam de vreo o luna de zile m-am despartit de prietena mea din cauza faptului ca ea m-a inselat... Daca ve-ti citi si celelalte posturi ale mele va veti da seama ca am mai avut in trecut probleme cu ea si am stat intr-o relatie toxica si am renuntat la foarte multe pentru ea si pentru asta am pierdut multe in acesti ani de relatie ( Intr-un fel familia, prieteni, ocazii de a face bani si de a putea avea un trai foarte bun sa zic asa)
De un timp primesc de la ea amenintari ca sa ii dau bani sa isi faca analizele ca daca nu o sa sufar eu si nu stiu ce... zice ca o sa imi para rau, ca o sa sufar si chestii de genul. Avand in vedere ca ultima data am facut-o protejat ar trebui sa ii dau 200lei ca asa i se scoala ei? ar trebui sa ma sperie amenintarile ei sau nu? astept o parere sincera si nu raspunsuri la misto

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La 21 de ani ar trebui sa gandesti mai bine. Nu-i datorezi nici un ban, asa ca nu-i da nimic, nu are ce sa-ti faca. Si spune-i ca daca te mai ameninta poti sa-i faci plangere penala pentru infractiunea de amenintare.

| creativexfi explică (pentru Ioandelasal):

Dar ea face abia peste 1 luna 18 ani. Poate sa ma aiba la mana?

| doctorandus a răspuns (pentru creativexfi):

Nu, sexul cu minorii peste 15 ani nu se pedepseste daca nu-i esti ruda, tutore, profesor, etc. Eventual se pedepseste daca intra la alta infractiune (de ex. proxenetism).

| Ioandelasal a răspuns (pentru creativexfi):

Nu are importanta, relatiile sexuale de comun acord nu se pedepsesc penal, daca minorul are peste 15 ani.

3 răspunsuri: