| Maryaaa444 a întrebat:

Bună ziua. Unde as putea sa ii fac plângere unui polițist? Sa va explic situația, tot timpul când circul cu mașina acesta mă oprește, îmi face test antidrog, bineînțeles rezultatul este negativ mereu, și niciodată nu am fost depistat pozitiv nici la cel antidrog, nici la cel pentru alcool. Politisul respectiv recurge la aceste măsuri deoarece în urma cu ceva timp am avut o altercație cu o ruda a acestuia, este normal sa fiu urmărit la orice pas de acest polițist și așteptat să greșesc sa fiu sancționat pentru cea mai mica greșeală? Nu pot circula cu mașina liniștit ca tot omul, pentru că mă urmărește la fiecare colt de strada. Aveți idee daca ii pot face o plângere? Și unde trebuie pusă acea plângere?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca circuli corect fara a fi pozitivă la teste, nu are ce-ti face. Se va plictisi la un moment dat.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti reclama la seful politiei rutieresau chiar la seful IPJ din judetul tau.

| Cipi1212 a răspuns:

O plângere la secția de poliție de unde provine polițistul.

| Cătălin2025 a răspuns:

Părerea mea este să nu-i faci plângere pentru că nu ai motiv. Nu-ți bate capul dacă nu ai greșit cu nimic. Sfatul meu este să plusezi și să spui că ai băut și o bere de curând. Poate iese, poate nu … cine știe? Fă în așa fel să stai în raza lui, sa te oprească mereu. Câteodată oprește tu la el. Ocupă-i timpul, exasperează-l că doar esti femeie. Hahahwinking

| Maryaaa444 explică (pentru Cipi1212):

Aveți idee către cine trebuie să mă adresez in momentul in care depun plângerea? Sa scriu in plângere că polițistul aparține de postul de politie respectiv? Sau sa îi fac plângere ca unui simplu cetățean?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad niciun motiv realist să îi faci o plângere