anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua, urmează să dau traseul a treia oară, 2 luni nu am condus deloc, am inceput de curand, e normal după 2 luni de necondus,ca instructorul sa tot îți reproșeze: ba că nu mă asigur,ba că nu mi iese returul,că nu știu să țin piciorul pe ambreiaj sa se cupleze.și tot asa. orice mica greșeală:că un reproș., pur și simplu mi-a stricat ziua, parca nici nu m as duce la condus.dar nu am de ales că am platit orele

4 răspunsuri:
| Nimicnimeninicaieri a răspuns:

Spune i ca te deranjeaza reprosurile, incearca sa vorbesti cu el si sa l rogi sa se opreasca din fazele astea, de asemenea concentreaza te si fii foarte atenta la volan, incearca daca poti sa vezi si din alt unghi problema asta. Multa bafta la examen si sa te ajute Dumnezeu sa iei permisul, in ziua traseului o sa faci poze si o sa bei sampanie

| Solane a răspuns:

Nu e vorba de doua luni lipsa ci de lipsurile tale. Daca nu conduci corect, e normal sa-ti faca reprosuri. Mai ales ca ai absolvit cursul si ai pretentia la permis.

| VoidEternal a răspuns:

Dacă nu conduci bine, e normal să-ți atraga atenția. Dacă ai picat de 3 ori a fost o idee proasta sa nu conduci deloc 2 luni.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"ba că nu mă asigur" Ai vrea sa te felicite ca nu te asiguri? Tu esti un accident gata sa se intample!