| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna ziua! Va salut cu toata stima si respectul cuvenit! Intrebarea mea este urmatoarea : Daca bunicul si bunica mea care au fost parintii mamei mele au murit in urma cu 26 de ani el iar ea in urma cu 11-12 ani, vroiau sa se imparta totul egal intre mama mea si fratele ei, (ea zice ca nu mai stie daca s-a facut un testament sau nu) iar in afara de imparteala la vanzarea locuintei lor 50%-50% unde totul a fost corect, in rest a luat unchiul meu toate lucrurile care au o valoare foarte mare in ziua de azi sub pretextul ca doar le tine depozitate, iar acum se face ca nu mai stie nimic, ce as putea sa fac? Mama mea este in varsta acum are peste 70 de ani si nu cred ca ar mai fii capabila sa se prezinte in instanta va dati seama fiind cu sanatatea subreda ca sa zic asa. Ar putea sa treaca tot ce tine de ea sau mai exact tot ce i-ar apartine in mod legal pe numele meu si sa ma ocup eu de toate pentru ea? Vorbim aici de un pamant si o casa care in mod legal este pe numele mamei mele tot ce apartine de acea proprietate, de mobila antica foarte valoroasa, diverse antichitati, bijuterii de aur etcetera. Sincer sa fiu nici macar nu stiu cum sa actionez, fiindca banuiesc ca daca as discuta cu el l-as pune in garda fara sa vreau si ar ascunde totul. Cum as putea sa ma duc sau sa ma duc impreuna cu mama mea si sa recuperam acele lucruri ca sa nu poata minti ca nu le mai are? Va implor ajutati-ne! Asteptam raspunsurile dumneavoastra! Stima!