Prietenul va executa pedeapsa primita pentru noua infractiune la care se vor adauga cele 6 luni ramase din pedeapsa anterioara.
Se pare ca prietenul nu a invatat nimic din pedeapsa anterioara, asa ca acum va executa pedeapsa in inchisoare.
Parca erai tu in aceasta situatie, nu prietenul? Te-ai razgandit asa repede?
Ti-am raspuns la cealalta intrebare.
Eu sper ca Ciolacu sa inaspreasca controalele iar legea sa devina mai dura, astfel incat toti cei care aveti curaj sau inconstienta sa urcati la volan drogati sa faceti inchisoare nu **** cu suspendare! si sa pierdeti dreptul la a mai conduce pe viata! Precum in tarile deosebite: Suedia, Danemarca etc
Nu ne-am saturat oare de melteni care ne pun viata in pericol!
Ai baut sau te-ai drogat stai frate pe jos fara masina!
Ca sigur nu esti vreo piesa de top si trebuie sa ajungi la un serviciu unde ai 10.000 de angajati!
Se pare ca TU nu ai invata nimic din pedeapsa avuta pana acum, asa ca, de data asta se va adauga si pedepasa neterminata de 6 luni la noua infractiune si nu va mai fii cu suspendare, ci cu executare, mai ales ca acum exista in tara scandalul cu drogatul care a omorat cei doi copii... pedepasa poate fii una foarte aspra, pentru consumul de droguri la volan.
In topicul anterior era vorba de tine, nu de prietenul tau!
"Acum 3 ore | Amamamamamamamamamamamamamamaamamamamamamamamama a întrebat:
Bună ziua, știți cumva dacă am o pedeapsa cu suspendare de 4 ani cu și mai am 4 luni pana se termina aceea pedeapsa și am mai luat încă una "
"Am un prieten", amuzantă asta.
Ai uitat deja că acum 20 de minute ai scris "am o pedeapsa cu suspendare de 4 ani"?
G777 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: