| nicko_6736 a întrebat:

Bunaaawinkingva este rusine ca traiti in ROMANIA? ma refer ca sunt romi.hee hee(mie nu)

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vezi aici: http://www.tpu.ro/......-romania/, raspunsuri la aceeasi intrebare, printre care si al meu. Nu are de ce sa-mi fie rusine, in Romania nu traiesc doar cei care fac fapte rele, sunt si foarte multi oameni buni, cu care ne putem mandri. Numai bine!

NOname
| NOname a răspuns:

NU mi-e rusine!

| myrazvy a răspuns:

Nu vreau sa discriminez, dar totusi cred ca rromi au intrecut masura, sunt romani si iei dar de ce marea parte dintre ei se poarta foarte urat, sunt si romani care nu sunt cruce de inchinat, dar adevarul este ca sunt putini. si acum sincer ce sentiment ai cand treci pe langa un rrom care mai face si pe cel mai macho?

| cornel a răspuns:

Tot oameni sunt si euhappy

in fata Lui Dumnezeu suntem toti la felhappy

| bOse a răspuns:

Rusine e putin spus.

| Quiss a răspuns:

Nu-mi e rusine ca traiesc in Romania pentru ca ea e tara noastra, a romanilor. De ce mi-ar fi rusine in tara mea? Mi-e rusine in schimb ca in ea traiesc si rromi si suntem bagati in aceeasi oala cu ei.

Ce nu e corect la faptul ca sunt discrimati? Fac ceva ca sa nu fie? Chiar traiesc mai bine ca noi... Sa se duca la ei in tara, ah, pardon, n-au una... Atunci pe fundul Pacificului sau in Antarctica, acolo e locul lor.

| Ganduri albe a răspuns:

Nu imi e rusine. Dar la noi romii sunt discriminati si nu prea e corect.

| AshEldo a răspuns:

Da, imi este rusine ca traiesc in Romania, daca in afara tarii cineva m-ar intreba de unde vin nu cred ca i-as raspunde (pentru ca as fi catalogata drept hot de buzunare)nu am nimic cu rromii (deci nu sunt rasista, mai bine as uri pe toata lumea)sunt si foarte multi romani care ne fac tara de ras (cateodata am impresia ca scrie pe fruntea noastra ''Fereste-te!", atat de periculosi suntem in ochii celor din afara tarii. Ce sa facem daca Guvernul fura de la noi, furam si noi de la altii.Acuma majoritatea tarilor stiu sa se fereasca de rromi, problema sunt romanii care se recunosc cam greu intr-o multime, desigur pana iti baga mana in buzunar. Sper sa plec cat mai repede din tara asta, tin sa mentionez ca nu prea le am cu patriotismulbig grin

| nicko_6736 explică:

Hei ''romi''provine de la ROMANIA?

Întrebări similare