Nu poti pleca fara un act de identitate, asa ca iti trebuie pasaport. Poti obtine unul temporar, pe un an, platesti 100 lei in plus si il ai in 3 zile. Numai bine!
Chiar daca esti insotit/a de ambii parinti, politia de frontiera nu va permite iesirea ta din tara fara pasaport sau fara carte de identitate(buletin). Vezi "conditii de iesire din tara pentru cetateni romani minori " din cuprinsul site-ului Politiei de frontiera :http://www.politiadefrontiera.ro/
Iti trebuie pasaport si pentru pasaport trebuie sa mergi cu ambii parinti sa ti-l faci. trebuie sa ai un document cu poza, daca cei doi cu care esti sunt de fapt un cuplu care te-au rapit? asta-i motivul pentru care-ti trebuie
Buna! Trebuie sa-ti faci pasaport caci altfel nu poti pleca.Iti trebuie certificatul de nastere si trebuie sa platesti niste taxe.Succes si vacanta placuta!
Nu poti iesi din tara fara pasaport si eu sunt afara si mi-am facut pasaport pe 5 ani cu nu stiu ce cip
Daca pleci cu parintii in Bulgaria nu iti trebuie pasaport, dar ai nevoie de buletin. Daca nu ai buletin presupun ca iti trebuie pasaport.