anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buuuna! de ceva timp am o problema cu o vecina, din cauza cainelui meu zice ea.Cainele plange cand plec de acasa, dar nu totdeauna, ea zice ca deranjeaza pentru ca nu poate sa doarma copilul ei.Am fost si am vorbit cu ea despre asta, i-am explicat ca nu pot sa fac nimic deocamdata cu cainele pentru ca s-a invatat cu mine si de aceea plange cand plec, dar a zis ca pe ea nu o intereseaza si sa fac ceva in privinta asta.M-a amenintat de vreo 3-4 ori deja ca imi face reclamatie.Ce sa fac? stiu ca prin lege programul de liniste este intre orele 8:00 / 22:00 si 13:00 / 17:00.tin sa mentionez ca niciodata nu las cainele mai mult de 1 ora - 1 ora jumate singur si nici in intervalul programului de liniste, tocmai din cauza asta, sa nu fie probleme. Poate sa imi faca reclamatie in situatia asta? sa primesc vreo amenda ceva? Mersi

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca situatia este asa nu va rezolva nimic, chiar daca iti face reclamatie si nu o sa primesti amenda.
Asta depinde si de nivelul zgomotului pe care il face cainele, daca numai maraie nu este nici o problema dar daca latra tare atunci este, chiar daca este in afara orelor de odihna.

| TCI a răspuns (pentru Ioandelasal):

Cainele doar maraie si nu intr-una ..cand aude pe cineva ca trece pe langa usa sau asa, crede probabil ca vin eu happy ..nu sta zi de zi singur si niciodata mai mult de 2 ore.

| Ioandelasal a răspuns (pentru TCI):

Atunci poti fi linistita, maraitul nu este zgomot care sa deranjeze linistea publica.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca respecti acele ore, nu e numic. Dar daca incalci acele ore de liniste, s-ar putea sa ai probleme. Sa ai o zi frumoasa.

| TCI a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,incerc sa nu il las niciodata cand e programul de liniste